Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@18:51:48 GMT

زیان انباشته بانک شهر ۱۵ برابر سرمایه‌اش!

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۲۶۲۴

زیان انباشته بانک شهر ۱۵ برابر سرمایه‌اش!

مجموع زیان انباشته بانک شهر به ۲۴ هزار میلیارد ریال رسیده است که در حدود ۱۵ برابر سرمایه آن است.

به گزارش قدس آنلاین، بررسی صورت‌های مالی ۹ ماهه بانک شهر وابسته به شهرداری‌ها نشان می‌دهد که این بانک در بخش درآمد حاصل از تسهیلات و سپرده‌گذاری‌ها همچنان زیان‌ده است. 

مجموع زیان انباشته بانک شهر به ۲۴ هزار میلیارد ریال رسیده است که در حدود ۱۵ برابر سرمایه آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است؛ وضعیت زیان انباشته و سود انباشته ۲۷ بانک کشور که براساس آخرین آمار در پایان سال ۹۹ و ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۰ جمع آوری شده است نشان می‌دهد که بانک‌های کشور با زیان انباشته ۲۵۶ هزار میلیارد تومانی مواجه هستند. زیرا در مقابل ۳۰۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته در ۱۲ بانک کشور، بقیه بانک‌ها یعنی ۱۵ بانک تنها با سود انباشته ۴۲۷۳۸ میلیارد تومانی مواجه هستند که تجمع سود و زیان انباشته همه این ۲۷ بانک را به ۲۵۶.۵۸۰ میلیارد تومان زیان انباشته رسانده است.

از بین این ۲۷ بانک، صورت های مالی ۱۲ بانک کشور با حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته مواجه هستند که شامل ۶ بانک بزرگ دولتی و ۶ بانک خصوصی است. بانک های دولتی به ترتیب با بیشترین زیان انباشته شامل ملی، سپه، کشاورزی، مسکن، توسعه صادرات و توسعه تعاون بوده اند.

البته وضعیت بانک سپه به دلیل ادغام بزرگ ۶ بانک نظامی رخ داده و زیان انباشته ۳۵ هزار میلیارد تومانی بانک سپه تنها به عملکرد خود بانک سپه مربوط نیست و زیان بانک های ادغام شده بر عملکرد برند بانک سپه اثرگذار بوده است و در مجموع این بانک که بزرگترین بانک کشور با بیشترین تعداد شعبه و پرسنل است، زیان ده شده است.

در بین بانک های با زیان انباشته، ۶ بانک خصوصی شامل بانک های آینده، سرمایه، شهر، ایران زمین، پارسیان، و دی نیز قرار دارند.

منبع: نود اقتصادی

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: هزار میلیارد زیان انباشته بانک کشور بانک شهر بانک سپه ۶ بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۲۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله بلوک «شازند» قانونی است

به گزارش خبرنگار مهر بر اساس قانون، بانک های کشور مکلف به خروج از بنگاه داری هستند، بانک ملی ایران در راستای عمل به قانون و اجرای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر خروج از بنگاه داری بانک ها اقدام به واگذاری سهام شرکت پتروشیمی شازند به منظوراجرای قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر کرد.

بر اساس اطلاعیه عرضه ای که شرکت زیر مجموعه بانک ملی ایران (سرمایه گذاری گروه توسعه ملی) در جراید، سامانه کدال و سایت شرکت بورس منتشر کرد ۵۱.۳۲ درصد از سهام شرکت پتروشیمی شازند آگهی شد و پس از طی مراحل قانونی به صورت نقدی به پالایش نفت تهران که ۷۰ درصد مالکیت آن در اختیار سهام عدالت است واگذار شد.

اما اخیراً این واگذاری که گام مهمی در راستای خروج از بنگاه داری از سوی یک بانک دولتی بود و عواید آن قطعاً در چرخه کسب و کار محوری بانک ملی ایران به کار گیری خواهد شد درگیر برخی حواشی و جو سازی ها شد. به نقل از برخی منابع شایعاتی در خصوص این واگذاری موفق که از قضا در راستای تکمیل زنجیره ارزش پالایش نفت تهران سرمایه گذاری سودمندی برای این مجموعه است در بازار مطرح شده است.

در خصوص این معامله و حواشی مطرح شده اخیر مهدی زمانی معاون عملیات بازار شرکت بورس تهران به «مهر» این طور توضیح داد و گفت: شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی به عنوان مالک ۵۱.۳۲ درصد از پتروشیمی شازند وفق مقررات اقدام به آگهی بلوک «شاراک» مورخ ۵ اسفند ۱۴۰۲ کرد.

براساس اطلاعیه عرضه در تاریخ ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ این بلوک عرضه شد و پالایش نفت تهران پس از احراز شرایط متقاضیان خرید به عنوان خریدار این بلوک اقدام به شرکت در حراج کرده و موفق به خرید این بلوک شد.
این معامله بر اساس قوانین و مقررات ابلاغی از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار اجرایی شد و مورد معامله از شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی به پالایش نفت تهران فروخته شد.

کد خبر 6094001 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • ملک مصرفی افراد مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • دکتر ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • معامله بلوک «شازند» قانونی است