Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@03:56:11 GMT

نظام بانکی با تمام توان در حمایت از رونق تولید است

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۰۴۸۰

پول‌نیوز - چقازردی از شرکت سرمایه‌گذاری امید خواست تا در رونق تولید، کنار بانک سپه نقش آفرین باشند.
به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، مدیرعامل بانک سپه در دیدار با مدیران شرکت سرمایه‌گذاری امید از آنان خواست تا با بکارگیری ظرفیت‌‍‌های عظیم موجود در این شرکت، پررنگ‌تر از گذشته در رونق تولید کنار بانک سپه نقش آفرین باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدکاظم چقازردی در دیدار نوروزی با مدیران شرکت سرمایه‌گذاری امید و شرکت‌های تابعه آن ضمن تبریک سال نو و فرا رسیدن ماه شعبان و ولادت حضرت امام حسین(ع) بر لزوم همراهی و همدردی خانواده بزرگ بانک سپه با خانواده سیل‌زدگان بر تلاش برای کاهش آلام آنان تأکید کرد.

رئیس هیئت مدیره بانک سپه با اشاره به نامگذاری سال 98 بنام رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: نام‌گذاری سال‌های متمادی از سوی مقام معظم رهبری بیانگر شناخت دقیق و اشراف کامل ایشان به نظام اقتصادی کشور است.

وی با بیان اینکه شرایط اقتصادی ما متأثر از دلایل مختلف است افزود: بانک سپه در موضوع مهم رونق تولید همواره جزو بانک‌های موفق بوده و کارنامه مطلوبی ارائه کرده است.

مدیرعامل در خصوص ارسال نامه به رئیس جمهوری و اعلام آمادگی بانک سپه برای حمایت از طرح رونق تولید و تخصیص و تأمین اعتبار به میزان 10 هزار میلیارد ریال برای واحدهای تولیدی خسارت دیده در سیل اخیر اظهار داشت: نظام بانکی در شرایط حساس کنونی کنار واحدهای تولیدی و مردم خواهد بود.

* به وجود سپاه، به عنوان پاسداران انقلاب اسلامی افتخار می کنیم

وی با اشاره به اقدام ظالمانه و تروریستی رئیس جمهور آمریکا بر علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن‌را به شدت محکوم کرد و گفت: به وجود نیروهای مخلص و جان بر کف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کلیه نیروهای مسلح که پایداری و استحکام نظام مرهون از جان گذشتگی آنان است افتخار می کنم.

رئیس هیئت مدیره بانک سپه با تشکر از دکتر قنبری مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری امید به دلیل عملکرد خوب این شرکت افزود: شرکت سرمایه‌گذاری امید باید همچون گذشته تمام توان خود را برای رونق تولید به کار گیرد.

مدیرعامل ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه را مأموریت بزرگ و تعریف شده توسط نظام برای بانک سپه عنوان کرد و افزود: چنین ادغامی با این گستردگی بعد از انقلاب اسلامی سابقه نداشته است.

چقازردی با اشاره به موفقیت‌های بانک اظهار داشت: بانک در موقعیت خوب مالی و توازن منابع و مصارف قرار دارد و این شرایط کمک می‌کند تا فرآیند ادغام به شکل بهتری صورت گیرد.

رئیس هیئت مدیره با اشاره به اینکه امسال زمان مناسبی برای واگذاری شرکت سرمایه‌گذاری امید است گفت: در حوزه مالی آماده سازی شرکت سرمایه‌گذاری امید برای واگذاری و وصول طلب بانک از این شرکت، بانک را در موقعیت مطلوبی از نظر افزایش سرمایه قرار خواهد داد.

چقازردی همچنین ضمن تبریک به دکتر شیری که به عنوان مدیرعامل پست بانک منصوب شده است گفت: امید است در مسئولیت جدید همچون گذشته موفق و منشأ اثر باشند.


منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک سپه سرمایه گذاری امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۰۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها

رحمن دشتی رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس در گفت‌وگو با خبرنگارخبرگزاری علم و فناوری آنا به مشکلات اجرای طرح‌های واحدهای فناور این پارک اشاره کرد و گفت: هم اکنون برای اجرای این طرح‌ها با چندین مشکل مواجه هستیم. یک، شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور با توجه به قواره‌های پایین شان در حوزه‌های رقابتی نیاز به سرمایه  ثابت و سرمایه در گردش دارند. این شرکت‌ها عملا در بخش تسهیلات با چالش‌های جدی مواجه هستند. امسال موفق شدیم، ۶۰ میلیارد تومان سرمایه در اختیار این شرکت‌ها قرار دهیم.

وی افزود: همچنین در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ نیز اعتبار خوبی ایجاد شده است، اما برای جذب این تسهیلات به هماهنگی جدی بانک‌ها در این مسیر نیاز است تا شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور بتوانند برای دریافت این اعتبار اقدام کنند.

دشتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بانک‌ها برای ارائه تسهیلات تبصره ۱۸، علاوه بر نقدینگی، ضمانت نامه‌های متعددی می‌خواهند. این ضمانت نامه‌ها برای شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور، نوپا و نوآور سنگین است. این شرکت‌ها بر اساس دانش و آگاهی می‌خواهند یک بخش از مشکلات صنعت و جامعه را برطرف کنند بنابراین ضمانت نامه‌های این شرکت‌ها باید تسهیل شود. ضمانت نامه ملکی که از این افراد مطالبه می‌شود، عملکرد سختگیرانه‌ای را برای آنها ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: عملیات‌های زیرساختی نیز یکی از معضلات و مشکلات بزرگ پارک‌های علم و فناوری است. زمین‌ها تنها با ایجاد گذر و تاسیسات قابل واگذاری به پارک‌های علم و فناوری هستند. ما در استان بوشهر به میزان ۲ کیلومتر گذر‌ها را ایجاد کرده‌ایم. ۲ هزار هکتار زمین نیز  در وهله نخست قابل واگذاری است، اما در زمینه تاسیسات آنها و روسازی آن گذر‌ها هنوز اتفاقی نیفتاده که اعتبارات ویژه‌ای می‌طلبد.

به گفته وی، تا زمانی که ما نتوانیم شرایط زیرساختی از ایجاد گذر تا تاسیسات الکتریکی، آب و برق و ... را مهیا کنیم، ساختن شرکت‌ها در محل زمین‌های پارک‌های علم و فناوری و ایجاد تولید دانش پایه در قطعات کوچک با چالش‌های جدی مواجه می‌شود از اینرو برای رفع این مشکلات نیاز به تسهیلات ویژه‌ای داریم.

بودجه پارک‌های علم و فناوری در مقایسه با دانشگاه‌های مادر اندک است

رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس درباره بودجه پارک‌های علم و فناوری گفت: پارک‌های علم و فناوری دو بودجه هزینه‌ای و تملکی دارند. بودجه هزینه‌ای پارک‌های علم و فناوری صرف حقوق کارکنان و تسهیلات مربوط به شرکت‌های تازه وارد به مراکز رشد می‌شود؛ شرکت‌هایی که نیاز به تسهیلات اولیه دارند تا بتوانند خدمات و تولیدات اولیه شان را متناسب با ایده نظری‌شان ارائه دهند. میزانی از این بودجه نیز در راه سرمایه در گردش برخی از شرکت‌های بزرگ می‌شود؛ این شرکت‌ها در راه بازار هستند و نیاز به سرمایه شش ماه و یک ساله دارند تا بتوانند نسبت به تولید یا ایجاد قراردادشان اقدام کنند.

وی یادآورشد: بودجه تملکی پارک‌های علم و فناوری نیز در راستای اجرای پروژه‌های عمرانی صرف می‌شود. میزان این بودجه‌ها بسیار اندک است. پارک‌های علم و فناوری می‌توانند با کمک و مساعدت استانداری و سازمان برنامه و بودجه، بودجه تملک و عمرانی را دریافت کنند. اگر این بودجه از استانداری و سازمان برنامه و بودجه اتفاق بیفتد، بسیاری از مشکلات مجموعه ما برطرف خواهد شد.

وی بیان کرد: پارک‌های علم و فناوری می‌توانند یک بودجه نیز از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان دریافت کنند. ما اکنون برای دریافت بودجه‌های استانی و معاونت علمی و فناوری اقدامات اولیه را انجام داده ایم. اگر این بودجه‌ها و تسهیلات به موقع دریافت کنیم، روند اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌های ما سریعتر پیش خواهد رفت. در این صورت شاهد رونق شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور خواهیم شد.

وی در پاسخ به این سوال که بودجه سال آینده پارک علم و فناوری خلیج فارس چقدر است، گفت: هنوز رقم بودجه مشخص نشده است. در حال حاضر کلیات بودجه در مجلس تصویب شده و مابقی آن در حال رایزنی و چانه زنی است.

دشتی افزود: متاسفانه بودجه پارک‌های علم و فناوری در مقایسه با دانشگاه‌های مادر استان، بسیار ناچیز است. بودجه یک دانشگاه مادر در استان نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان، اما بودجه پارک علم و فناوری ۸ درصد از این سرمایه است. ما باید بپذیریم دانشگاه وظیفه آموزش نیروی‌های تخصصی و کاربردی را دارد و برای تربیت این افراد برنامه ریزی می‌کند و دارای سلف، خوابگاه و امورات دانشجویی، پژوهشی و آموزشی است. پارک‌های علم و فناوری قرار است از خروجی دانشگاه‌ها بهره ببرند از اینرو باید امکانات لازم در اختیار داشته باشد تا بتواند فارغ التحصیلان دانشگاهی را متصل به بازار کار کند و این افراد نیز بتوانند با ارائه خدمت و ایده‌ای فناورانه مشکلی از جامعه وصنعت برطرف سازند.

وی گفت: اگر نتوانیم به موقع این اعتبارات را به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور تخصیص دهیم، با توجه به نرم تورم، قدرت خرید و پیاده سازی ایده‌های آنها به درازا خواهد کشید. اگر سرمایه در گردش به موقع به شرکت‌ها تزریق شود، انگیزشی برای ادامه فعالیت این افراد به وجود می‌آید. به طبع با ایجاد این انگیزش، اعتبار و اعتماد فناوران بیشتر می‌شود و این افراد می‌توانند خدمات ویژه‌ای به جامعه و صنعت ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد