Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار اردستان گفت: فاستونی اردستان رسماً به نام بانک سپه شد و طی هفته آینده وارد فرایند مذاکره و فروش کارخانه به سرمایه گذاری شناسایی شده، خواهیم شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، حمیدرضا تأملی با بیان این‌که در زمینه کارخانه فاستونی که به عنوان برند ملی شهرستان از سال ۹۳ تعطیل شد با کمک نماینده این شهرستان اقدامی در مجلس آغاز شد، تاکید کرد: روزگذشته نماینده بانک سپه با حضور در دفترخانه اسناد رسمی سند مالکیت کارخانه را امضا و فاستونی اردستان به نام بانک سپه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار اردستان افزود: هفته آینده وارد فرایند مذاکره و فروش کارخانه خواهیم شد و سرمایه‌گذار آن نیز شناسایی شده است و اگر در مسیر بروکراسی اداری به مشکلی برنخوریم تا پایان سال این کارخانه به سرمایه‌گذار واگذار و یک سوم مطالبات کارگران نیز پرداخت خواهد شد.

تأملی با اشاره به این‌که از سوله‌های چینی گستر به عنوان نماد شکست صنعت اردستان یاد می‌کردند، افزود: در این راستا با شناسایی سرمایه‌گذاری قرار شد در ۱۲ سوله متعلق به بانک ملی، صنعتی استقرار یابد. این کار پیچیدگی‌های اداری خاصی داشت و امروز مصوبه شورای عالی بانک ملی در جهت فروش این سوله‌ها به استان اصفهان ابلاغ شده است و در روزهای آینده شاهد فعال شدن صنعت جدیدی در شهرستان خواهیم بود.

وی در ادامه با اشاره به این‌که امروز بخش قابل توجهی از شهرستان‌های استان اصفهان با رشد تعدیل نیرو و بیکاری مواجه هستند، تصریح کرد: نرخ تعدیل ما نسبت به سال قبل منفی شده و آمار بیمه شده نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

تأملی خاطرنشان کرد: با مسئولان ستاد اجرایی بنیاد برکت وارد مذاکره شده‌ایم تا با مکانیزم‌های بنیاد برکت در فرایندی یک ساله ۵۰۰ شغل در اردستان ایجاد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۶۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

محمدمهدی فداکار صبح امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: شرکت‌ها در توسعه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی با چالش جدی مواجه هستند و باید برای تامین سرمایه در گردش اقدام اساسی صورت بگیرد.

وی در ادامه بیان کرد: بازگشت حقوق دولتی معادن به استان نیاز به قانون دارد و برای تغییر محل هزینه‌کرد باید مرجع قانونی داشته باشیم که کار در این زمینه به خوبی دارد پیش می‌رود.

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در کشور همه از بانک‌های خصوصی گلایه دارند، تصریح کرد: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

به گزارش ایسنا، امیر حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز با تاکید بر اینکه مشارکت مردم در اقتصاد باید ساختار درستی داشته باشد، از شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی به‌عنوان نمونه‌هایی از ساختارهای مناسب در این زمینه نام برد و گفت: مردم باید در فضای آرام برای سرمایه‌گذاری بیایند.

وی اظهار کرد: رتبه فضای کسب و کار استان کرمان در سال گذشته به رتبه چهارم کشوری ارتقا پیدا کرد و این وضعیت باید در کسب و کار استان هم دیده شود، هرچند هم‌اکنون هم شاهد آثار مثبت آن هستیم.

حسن زاده تصریح کرد: اقداماتی که در سال گذشته در استان کرمان آغاز شده، در راستای شعار سال جاری است و تیم اقتصادی استان خوشحال است که در مسیر درستی حرکت می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: مردم استان کرمان هم دارای سرمایه هستند و هم دوست دارند برای سرمایه‌گذاری و تولید پای کار آیند، اما بلد نیستند و از اتاق بازرگانی کرمان درخواست داریم، بحث آموزش را برای ورود سرمایه مردم به تولید دنبال کند.

وی از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان در ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه جاری خبر داد و این برنامه را فرصتی مناسب برای توسعه استان برشمرد.

حسن زاده در پایان با تاکید بر راه‌اندازی کمیته آموزش اظهار کرد: وام‌های تبصره‌ای در استان کرمان به‌ سمت مهارت و فنی و حرفه‌ای رفته، زیرا فردی که مهارت داشته باشد، مسیر را پیدا می‌کند اما فردی که آموزش ندیده، نمی‌تواند پیشرفت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • مرمت سیل بند کرخه شهرستان اندیمشک
  • عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • پروژه مسکن سازی در اردستان پس از ۲ سال آغاز شد
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • رویش دشت شقایق در اردستان