Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در ديدار مديرعامل و اعضاي هيئت‌مديره با نمايندگان کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي از عملکرد مطلوب بانک سپه و اقدامات اثرگذار بانک در عرصه ملي و استاني قدرداني شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، محمدکاظم چقازردي در اين ديدار که به ميزباني بانک سپه برگزار شد، ضمن ارائه گزارش جامعي از عملکرد بانک سپه در حوزه‌هاي مختلف گفت: اصلي‌ترين چالش فعلي نظام بانکي کشور عدم توازن در منابع و مصارف ، عدم توازن در درآمد و هزينه و مشکلات نقدينگي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


* حضور اثرگذار بانک در عرصه بانکداري کشور
مديرعامل با اشاره به اقدامات اثرگذار بانک در عرصه ملي براي حمايت از توليد و اشتغال اظهار داشت: بانک سپه در اکثر شاخص‌هاي عمومي که ملاک ارزيابي نظام بانکي است، رتبه برتر را دارد و در طول 4 سال گذشته با حضور فعال در بازار بين‌بانکي نقدينگي موردنياز برخي از بانک‌ها را تأمين نموده است.
وي افزود: عامليت اجراي ابر پروژه مهار آب‌هاي مرزي توسط بانک سپه صورت گرفته و از محل منابع صندوق توسعه بيش از 150 پروژه وزارت نيرو و جهاد کشاورزي براي مديريت آب‌هاي مرزي به پروژه‌هاي مربوط اختصاص‌يافته است. به‌علاوه بيش از 12 ميليارد دلار قرارداد ارزي براي اجراي پروژه‌هاي ملي و استاني با صندوق توسعه قرارداد منعقد و بسياري از پروژه‌ها اجرايي شده است.
رئيس هيئت‌مديره خاطرنشان کرد: بانک سپه ازنظر توازن در منابع و مصارف در موقعيت مناسبي قرار دارد و در حال حاضر، رشد منابع بانک در طول چهار سال اخير بالاي 33 درصد و فراتر از نرخ رشد نقدينگي است؛ درنتيجه بانک توانسته سهم بازار خود را با رعايت نرخ‌هاي بانک مرکزي افزايش دهد.
* بانک سپه جزو بانک‌هاي برتر در حمايت از واحدهاي کوچک و متوسط است
چقازردي با اشاره به اقدامات مؤثر بانک در طرح رونق توليد گفت: در طرح رونق توليد با توجه به سايز بانک، رتبه برتر را در کشور داريم و بانک سپه در حمايت از واحدهاي کوچک و متوسط پيشرو است و بارها مقامات ملي و استاني از اين موضوع قدرداني کرده‌اند.
مديرعامل از هدف‌گذاري منابع بالاي 100 هزار ميليارد تومان در سال جاري خبر داد و تصريح کرد: ان شاالله در سال جاري با تلاش همکاران منابع بانک از 100 هزار ميليارد تومان عبور خواهد کرد و توان مالي بانک براي تأمين مالي پروژه‌ها حفظ و ارتقا مي‌يابد.
* برنامه براي واگذاري سهام بانک در شرکت سرمايه‌گذاري اميد داريم
رئيس هيئت‌مديره به اهميت نقش شرکت سرمايه‌گذاري اميد در توليد و اشتغال کشور اشاره کرد و افزود: بانک سپه در سال 1380 مجموعه سرمايه‌گذاري‌هاي انجام‌شده در قالب مشارکت حقوقي را به يک شرکت مستقل تبديل کرد و پس از اخذ مجوز از بانک مرکزي، آن را با سرمايه 65 ميليارد تومان به ثبت رسانيد. اين شرکت در حال حاضر هلدينگ بزرگي است که در بخش‌هاي مهمي همچون: گل گهر، چادرملو و همچنين فعاليت‌هاي نيروگاهي فولاد ، نفت ، پتروشيمي ، سيمان و معادن سرمايه‌گذاري و مشارکت کرده است.
چقازردي سهم بانک سپه از شرکت اميد را 70.5 درصد اعلام کرد و ارزش پرتفوي روز سرمايه‌گذاري اميد را قابل‌توجه دانست و اظهار داشت: هدف اصلي بانک سپه از ايجاد شرکت سرمايه‌گذاري اميد، بنگاه‌داري نبوده، بلکه کمک به رشد و توسعه اقتصادي و سرمايه‌گذاري در پروژه‌هاي کلان و استراتژيک ملي بوده؛ لذا سود حاصل از فعاليت‌هاي اين شرکت مجدداً در پروژه‌ها و بخش‌هاي مولد اقتصادي سرمايه‌گذاري شده است.
وي اضافه کرد: در حال حاضر به‌منظور اجراي تکاليف قانوني و پيرو تأکيدات مسئولين محترم برنامه واگذاري سهام بانک در شرکت سرمايه‌گذاري اميد به تصويب هيئت‌مديره بانک رسيده است و با توجه به شرايط بازار، عرضه خواهد شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بادامی‌نجات در کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورا با موضوع بررسی پروژه‌های سرمایه‌گذاری شهرداری منطقه ۲، اظهار کرد: زحمات مدیر منطقه، مدیران بخش‌های مرتبط در واحد املاک، شهرسازی، سرمایه‌گذاری و مدیران مربوطه در شهرداری در این حوزه قابل تقدیر است اما اتفاقاتی که در حوزه سرمایه‌گذاری به دنبال آن هستیم، انجام نشده است.

وی به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری موجود در منطقه ۲ اشاره کرد و گفت: متأسفانه از ظرفیت بزرگ تپه حاج عنایت غفلت شده است؛ البته مشکلاتی همچون مسئله زمین وجود داشته که قابل پیگیری بوده و باید برنامه‌های دنبال شده برای رفع مسائل موجود به کمیسیون ارائه شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان بیان کرد: ظرفیت بی‌نظیر تپه حاج عنایت در شهر قابلیت انجام اقدامات سرمایه‎گذاری و گردشگری را دارد؛ بخشی از فضای سبز همدان نیز در این نقطه تعریف شده است.

بادامی‌نجات اراضی در نقاط دارای قابلیت الحاق به شهر را از دیگر ظرفیت‌های موجود در منطقه ۲ برشمرد و افزود: در خصوص برنامه‌های شهرداری برای افزایش زمین، تملک و طرح‌ها متأسفانه خروجی نمی‌بینیم.

وی تصریح کرد: خروجی اقدامات و تلاش‌های شهرداری به منظور تملک و اجرای طرح‌ها زمانی قابل رؤیت است که لایحه‌ای به شورای شهر ارسال شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان ادامه داد: مشارکت مناطق، حداقل خواسته ما در حوزه سرمایه‌گذاری است که هر منطقه یک مشارکت داشته باشد و البته این تنها نیاز ما نیست.

بادامی‌نجات خاطرنشان کرد: انتظار ما در کمیسیون این است که شهرداری منطقه ۲ با توجه به ظرفیت‌های موجود، قراردادهای مشارکتی با مالکین، الحاق زمین و استفاده از ظرفیت‌ها در شهر همدان را دنبال کند.

وی با تأکید بر اینکه در بحث ثبت جهانی شهرداری منطقه ۲ چندان درگیر نبود، یادآور شد: عمدتاً مناطق ۳ و ۴ شهرداری درگیر این موضوع بودند اما در منطقه ۲ تکالیفی در خصوص جداره‌سازی تعریف شد.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان اظهار کرد: جداره‌سازی منطقه ۲ پیاده‌راه بوعلی خوب اجرا شد اما به اتمام نرسیده و انتظار تکمیل آن را داریم.

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه انتظار داریم منطقه ۲ شهرداری برنامه‌هایی برای سایر موارد در حوزه سرمایه‌گذاری ارائه دهد، گفت: باید ظرفیت‌ها در این خصوص شناسایی و معرفی شده و درآمد در این مباحث پیش‌بینی شود.

وی با بیان اینکه منطقه ۲ در بحث فضای سبز نگاه ویژه داشته و در پارک اکباتان، اقدامات قابل تقدیر است، تصریح کرد: انتظار اقدامات بیشتری در پارک اکباتان به عنوان یک پروژه شاخص را داریم.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان ادامه داد: انتظارات مد نظر ما در بحث سرمایه‌گذاری استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهر از جمله زمین موجود در شهرک بهشتی و زمین ۹ دی است که باید تعیین تکلیف شود.

بادامی‌نجات با بیان اینکه قائل به رعایت قانون هستیم اما باید به طرق مختلف از قفل‌های ایجاد شده عبور کرد، خاطرنشان کرد: نمی‌دانیم چه افرادی و با چه انگیزه‌ای پروژه ۹ دی را متوقف کردند؟

وی خواستار شناسایی و تعریف پروژه‌های سرمایه‌گذاری در منطقه شد و گفت: مدیر منطقه باید با واحد املاک، سرمایه‌گذاری و شهرسازی، جلساتی در این حوزه برگزار کرده و پروژه‌ها را به کمیسیون پیشنهاد دهید.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان اظهار کرد: عدم ارائه پیشنهاد پروژه‌های سرمایه‌گذاری در مناطق، قابل قبول نیست.

بادامی‌نجات خطاب به مدیر شهرداری منطقه ۲ خواستار آغاز یک پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری شد و افزود: به طور حتم در این مسیر مشکلاتی نیز خواهد بود اما این مسائل با پیگیری حل خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه شهرداری باید منابع مالی خود را از سرمایه‌گذاری و نه خام فروشی تأمین کند، بیان کرد: باید به سرمایه‌گذاری در همدان امنیت بدهیم.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان یادآور شد: با توجه به ظرفیت‌های موجود و موقعیت جغرافیایی، در حوزه سرمایه‌گذاری توانایی بیش از وضع موجود را در همدان داریم.

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه این همه امکانات و ظرفیت در همدان داریم و باید بپذیریم که در انجام برخی اقدامات مؤثر در حوزه‌های مختلف به ویژه سرمایه‌گذاری کوتاهی‌تصریح کرد: با وجود امکان دسترسی حداقل ۱۰ استان از همدان متأسفانه هنوز بارانداز غرب کشور نیستیم و باید به منظور تحقق این مهم تلاش کنیم.

وی خواستار پیش‌بینی سه و یا چهار پروژه سرمایه‌گذاری و تعیین چند مورد مشارکت توسط شهرداری منطقه ۲ شد و ادامه داد: علاوه بر تعریف پروژه‌های جدید، تکمیل جداره‌سازی پیاده‌راه بوعلی و پارکینگ آقاجانی‌بیگ نیز باید هر چه سریع‌تر انجام شود.

در استفاده از ظرفیت‌های ملکی تلاش کرده‌ایم

حجت کریمی‌جاوید نیز با اشاره به دو پروژه سرمایه‌گذاری تپه حاج عنایت و پارک اکباتان، خاطرنشان کرد: هر سال ردیف‌هایی برای این پروژه‌ها پیش‌بینی می‌شود.

وی در خصوص تپه حاج عنایت نیز یادآور شد: این مورد باید به صورت یک موضوع خاص مطرح و پیگیری شود.

مدیر شهرداری منطقه ۲ همدان اظهار کرد: در بحث پارک اکباتان نیز مسئله اصلی تأمین آب برای آبیاری بوده و باید این مهم مد نظر باشد که کاشت هر گونه گیاهی نیاز به آبیاری دارد.

کریمی‌جاوید با بیان اینکه امسال ۱۰ میلیارد تومان به منظور تأمین زیرساخت‌هایی از جمله آلاچیق و… برای پارک اکباتان پیش‌بینی شده است، گفت: از ابتدای سال کارگروه‌هایی برای سرمایه‌گذاری در این پروژه مذاکراتی انجام شده و هفته گذشته نیز با یک سرمایه‌گذار بازدیدی از محل پارک داشتیم.

وی با تأکید بر اینکه موضوع مشارکت نیز از ابتدای سال در منطقه مورد توجه بوده و آغاز شده است، بیان کرد: در استفاده از ظرفیت‌های ملکی منطقه ۲ تلاش کرده‌ایم تا به تعهدات خود عمل کنیم.

سرمایه‌گذاری، جزو مهمترین حوزه‌های مدیریت شهری است

رضا ابرار خرم با بیان اینکه سرمایه‌گذاری جزو مهمترین حوزه‌های مدیریت شهری است، افزود: استان‌های موفق در این حوزه در بحث درآمدهای پایدار نیز موفق عمل کرده‌اند.

وی سرمایه‌گذاری را بهترین منبع برای پویایی اقتصاد شهری، اقتصاد مردمی و اقتصاد ملی برشمرد و تصریح کرد: بخشی از اقدامات در تحقق این امر، اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری است اگر برای شورا و شهرداری مهم است باید برای این موضوع وقت بیشتری بگذاریم.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری همدان با بیان اینکه با اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری، شهر برای پیشرفت و توسعه آماده می‌شود، ادامه داد: مهمترین موضوع در سرمایه‌گذاری بحث حمایت‌هاست و لازمه آن حمایت مدیریت شهری، شورای شهر و حتی مدیران استانی است.

ابرار خرم با بیان اینکه امروز فرآیند سرمایه‌گذاری در شهرداری آغاز شده است، خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم باید تمام عوامل در کنار یکدیگر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه امید است امسال در چهار منطقه، آغاز پروژه‌های کلان سرمایه‌گذاری را شاهد باشیم، یادآور شد: خروجی نهایی در این خصوص وابسته به هماهنگی‌های خارج از مجموعه مدیریت شهری نیز خواهد بود.

کد خبر 6095366

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • عملکرد مطلوب و رو به رشد محاکم عمومی و انقلاب کرمانشاه
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است